Schedule a Visit

Nulla vehicula fermentum nulla, a lobortis nisl vestibulum vel. Phasellus eget velit at.

Call us:
1-800-123-4567

Send an email:
monica.wayne@example.com

Tietoa minusta

Heli Nurmi

Olen aina ollut kiinnostunut ihmisen mielen liikkeistä ja siitä, miten voin auttaa ihmisiä hahmottamaan omaa psyykkistä tilaa sekä auttaa heitä löytämään keinoja säädellä omaa psyykkistä hyvinvointia ja jaksamista. Työskentelyotteeni on asiakasta kunnioittava, mutta samalla vuorovaikutteinen. Pyrin lempeästi ohjaamaan asiakasta hyvinvointia tukevaan suuntaan. Asiakkaiden palaute on ollut hyvää ja toipumista on tapahtunut psykoterapian myötä.

Psykologian ja psykoterapian alan työkokemus

Työterveyspsykologin tehtävät: mm. työkyvyn arviot ja työkyvyn tukikeskustelut, psyykkisen toimintakyvyn ja terveyden neuvonta sekä ohjaus.

Kelan pitkät kuntoutuspsykoterapiat: mm. työuupumuksen, masennuksen, ahdistuneisuuden, paniikkihäiriön, pakko-oireisen häiriön hoito ja kuntoutus.

Lyhyet psykoterapiat itsemaksaville asiakkaille: 5-20 käyntiä usein rajatun ongelman käsittelemiseen, mutta myös edellä mainittujen häiriöiden hoito.

Koulutus ja luennointi: Erityisesti aiheesta Työuupumuksen ennaltaehkäisy ja hoito, mutta myös muista jaksamista tukevista psykologisista teemoista.

Konsultointi ja työnohjaus: Esim. alan ammattilaisten ohjaus työuupumuksen kuntouttamiseen.

  • Terveystalo 2018-  : Työterveyspsykologi ja kognitiivinen psykoterapeutti YET
  • Härmän Kuntokeskus 2000-2018: Kuntoutuspsykologi (yksilöajat, ryhmät, luennointi)

Kuntoutuskurssien suunnittelu ja vetäminen moniammatillisen työryhmän jäsenenä: mm. Työkykyä ylläpitävä kuntoutus, Yksilöllinen laitoskuntoutus, Tuki- ja liikuntaelin-kurssit, Työuupuneet, Masentuneiden kurssi, Muistioireiset, Reuma, MBO, Diabetes I, Omaishoitajat, Syöpäkurssit.

Vastuuvetäjänä Työuupuneiden kursseilla: Suunnittelu ja toteutus 2009-2016

Tutkimukset: Kuntoutustarveselvitys, Työhallinnon ja vakuutusyhtiöiden asiakkaat, Ammatillinen kuntoutusselvitys.

Kuntoremontit: mm. Perus-, Voimavara-, Esimiesten Voimavara-, Elämäntapa-, Tules-, Sydänkuntoremontit sekä erikseen yrityksille räätälöidyt kuntoremontit

  • Human Factor Oy Ltd 1998-1999: Henkilöstökonsultin tehtävät

Koulutus

  • Työterveyspsykologin pätevyys 2020
  • Kognitiivinen psykoterapeutti YET 2016, Kelan oikeudet 2016
  • Lyhyitä koulutuksia 2000-2018 mm. Psyykkisen työkyvyn arviointi, psykologisten testien koulutukset, NLP, ahdistuneisuuden hoito, kivunhallinta, psyykkinen urheiluvalmennus
  • Psykologian maisteri 1998, laillistettu psykologi 1998
  • Ryhmänohjaajan koulutus 1994, Pedagoginen pätevyys 1996

Heli Nurmi

Julkaisut

Toimin Härmän Kuntokeskuksessa Työuupuneiden kuntoutuskurssien vastuuvetäjänä vuosina 2009-2016. Tähän kokemukseen sekä psykoterapeuttiseen osaamiseen perustuen kehitin työuupumuksen kuntoutukseen kognitiivispainotteisen kuntoutusmallin. Mallin pohjalta kirjoitin Kustannus Oy Duodecimin kanssa yhteistyössä itsehoito-oppaan työuupumuksesta toipumisen tueksi. Kirjan nimi on Työuupumuksen itsehoito – kuinka kierrän karikot (2016) Minua on haastateltu tästä johdosta eri medioihin ja haastatteluja löytyy hakukoneen avulla esim. yhdistämällä sanat psykologi ja Heli Nurmi.

Tutustu kirjaan tästä!

Työuupumuksen itsehoito